14 mai 2014

Ograda cu prieteni!



Aţi auzit despre Ograda cu prieteni? Despre Pufuleţ, iepuraşul cel pofticios şi Cârlionţ, mieluşelul cel un pic fricos? Despre ei am ales să vă povestim astăzi. I-am descoperit de ceva vreme şi suntem foarte încântaţi de poveştile lor simpatice.

Aceste două cărţi cartonate şi frumos ilustrate de Tony Wolf fac parte din colecţia Ograda cu Prieteni a Editurii Crişan şi nu puteau lipsi din biblioteca noastră. Le citim des, vorbim despre imagini şi detaliile acestora, chiar conversăm cu întrebări simple, însă cu răspunsuri din ce în ce mai năstruşnice ale lui Mathias.

Cârliont, cam temător din fire, încearcă alături de fiecare dintre prietenii lui să găsescă o joacă potrivită lui în lipsa mamei, iar Pufuleţ, mofturos la mâncare, le arată pas cu pas celor mici reţeta prăjiturii cu morcovi şi de unde se pot procura toate ingredientele pentru aceasta. Vă lăsăm să vă delectaţi cu câteva pagini din cele două cărţi, care sperăm să vă placă la fel de mult ca şi nouă.


 


Sperăm că v-au încântat prietenii din ogradă cu jocurile lor! Aceste două cărţi sunt de asemenea şi un bun prilej pentru multe activităţi diverse, de la joaca în noroi sau de-a grădinăritul, până la joaca de-a bucătarul sau la simple activităţi senzoriale cu ingrediente. Vă vom mai prezenta curând şi alte cărţi minunate pe care le-am descoperit şi cu care ne-am îmbogăţit colecţia în ultima vreme. Lectură plăcută! 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...