20 octombrie 2014

Old Curiosity Book Shop şi un concurs!

O pasiune mai veche pentru scrierile lui Dickens şi pentru Londra lui cea de te îmbie să-ţi ridici înfrigurat gulerul la palton, alături de o pasiune mai nouă pentru cărţile de calitate pentru copii, pasiuni împachetate în liste de titluri bifate şi alte liste doldora de dorinţe copertate, s-au concretizat mai întâi într-o bibliotecă pentru Mathias, numai a lui, pe care dorim să v-o prezentăm în curând şi mai apoi, în Old Curiosity Book Shop.


Ce este Old Curiosity Book Shop? Este locul în care veţi găsi cărţi deosebite ale Editurii Usborne, din Marea Britanie, precum cele pe care noi le-am tot aşezat pe rafturile noastre de aproape un an încoace. Scopul nostru principal rămâne acelaşi, acela de a ne îmbogăţi biblioteca de acasă cu noi şi noi cărţi, având în vedere că oferta Editurii Usborne este atât de diversificată şi bogată în titluri din foarte multe domenii, pentru copii de toate vârstele. Şi am zis să le spunem şi altora despre ele, să le arătăm şi altor părinţi şi copii cât de frumoase sunt aceste cărţi, cât de interesante şi utile, şi chiar şi cât de bine miros, a tipar nou şi de cea mai înaltă calitate. :) 

Aşa a apărut Old Curiosity Book Shop, cu un nume inspirat de celebrul roman al lui Charles Dickens. Şi cum altfel am fi putut să spunem tuturor despre colţul nostru vechi cu cărţi noi, dacă nu printr-o invitaţie la un concurs ce are ca premiu nu unul, nu două, ci trei titluri ale Editurii Usborne, foarte utile atât pentru copilaşii care au început deja şcoala, cât şi pentru cei care se pregătesc pentru aceasta sau care vor pur şi simplu să aibă o bibliotecă mai bogată cu trei cărţi deosebite pe care să le folosească în studiul de acasă. Însă până vă voi spune mai multe amănunte despre premiul oferit, doresc să mulţumesc echipei Learn with Music pentru susţinere şi pentru dorinţa de a colabora în organizarea acestui concurs. 


Aşadar premiul este alcătuit din Illustrated English Dictionary, un dicţionar actualizat şi cuprinzător cu peste 1000 de ilustraţii color, peste 10.000 de cuvinte şi 25.000 de definiţii, în 288 de pagini, ce includ exemple şi sfaturi pentru pronunţia cuvintelor mai dificile, informaţii despre reguli ale limbii engleze scrise şi o scurtă istorie a limbii engleze, Starting School Wipe-Clean Activity Pack, un set cu patru cărţi Scrie şi Şterge, într-o valijoară deosebită, pentru copiii care urmează sau tocmai au început şcoala primară, conţinând variante reduse ale următoarelor titluri: Wipe-Clean First Words, Wipe-Clean First Sums, Wipe-Clean Starting Times Tables şi Wipe-Clean Telling the Time, alături de un marker special şi Lots of Things to Spot at School, o carte de căutare bogată în ilustraţii simpatice, înfăţişând scene de la şcoală foarte detaliate, alături de jocuri simple, puzzle-uri şi peste 200 de stickere ce vin în completarea activităţilor din carte.

Usborne Illustrated English Dictionary

  

Usborne Starting School Wipe-Clean Activity Pack


Usborne Lots of Things to Spot at School

 

Acestea sunt câteva dintre paginile acestor minunate cărţi pe care le oferim ca premiu al concursului nostru. Acesta se desfăşoară pe Facebook în perioada 20 octombrie - 3 noiembrie, ora 17.00, iar înscrierea pe lista participanţilor se realizează prin îndeplinirea următoarelor trei condiţii: acordarea de like paginii Learn with Music, like paginii Old Curiosity Book Shop şi share public imaginii de concurs de pe una dintre paginile organizatoare. În seara zilei de 3 noiembrie se va extrage câştigătorul cu ajutorul random.org, iar acesta va fi anunţat atât pe Facebook şi aici pe blog, cât şi personal pe mesageria privată. Premiul se poate revendica în maximum trei zile de la anunţarea câştigătorului, prin furnizarea datelor pentru expedierea premiului. Aşteptăm cu nerăbdare să trimitem unui iubitor de cărţi pentru copii acest premiu minunat, pentru care sperăm că v-am trezit interesul. Nu este niciodată prea târziu sau prea devreme pentru a începe să alcătuiţi o bibliotecă destinată copiilor dvs.!

Vă dorim mult succes!


*******************************************************


Update: 03 Noiembrie 2014

Concursul nostru s-a încheiat! Vă mulţumim că aţi participat într-un număr atât de mare la acesta şi vă mai aşteptăm şi cu alte concursuri în viitor!

Câştigătorul premiului constând în cărţi Usborne este:

Luca Adriana Olivia

Felicitări!






Aşteptăm ca premiul să fie revendicat de către câştigător în termen de 3 zile, prin mesageria privată Fb a paginii https://www.facebook.com/OldCuriosityBookShop unde asteptăm datele de contact pentru expedierea cărţilor!
 


2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...